DanceXtra (wachtlijst)

Leeftijdscategorie: 7-16 jaar       Tijdstip: 19.00 – 19.45 uur       Locatie: MDC Dansstudio

Deze DanceXtra dansles is speciaal voor kinderen met ADHD en/of stoornissen in het Autistisch Spectrum of een andere beperking. Kinderen die moeite hebben om de reguliere les te volgen, behoefte hebben aan structuur en duidelijkheid, zijn van harte welkom in deze les!

De les is voor zowel jongens als meisjes waarbij de leeftijd uiteenlopend is.

Dansen voor deze kinderen is niet alleen leuk, het is ook heel goed. Het heeft een positieve invloed op de motorische, sociale en cognitieve ontwikkeling van je kind. Je kind wordt een onderdeel van de groep en leert samen met anderen uit de groep te dansen. Tevens leert je kind motorische vaardigheden zoals balans en oriëntatievermogen. Door het oefenen en onthouden van de dans, wordt de cognitieve ontwikkeling verbetert.

DanceXtra geeft je kind meer zelfvertrouwen, maakt ze fit, en het belangrijkste, geeft veel plezier!

In 2019 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, als Psychomotorisch therapeut, inmiddels ben ik werkzaam als PMT'er in Amsterdam en werk ik met zowel kinderen als jongeren. Mijn passie voor dans en vakkennis heb ik samengebracht in deze speciaal ontwikkelde dansles, waar ik iedere week met veel plezier lesgeef!

Nieuwsgierig geworden? Kom dan gezellig meedoen! Aanmelden is niet verplicht, wel fijn. Je kunt ons een bericht sturen via DanceXtra@dansgroepmdc.nl. Tot gauw!!

Liefs, Lonneke

Deel deze pagina: