Milou Heijnens

Hoi, hoi,

Mijn naam is Milou Heijnens, 20 jaar en ik ben afgestudeerd aan de dansopleiding Show Allround te Arnhem. Nadat ik deze opleiding heb afgerond, heb ik nog een extra jaar gevolgd om mezelf nog verder, in nog meer verschillende stijlen te ontwikkelen.

Sinds mijn 11de ben ik begonnen met dansen als hobby, wat al snel uit de hand liep. Ik werd aangenomen in een wedstrijdteam, waarmee ik minimaal drie dagen per week aan het trainen was. Naast vele prijzen te hebben behaald, zijn we in 2019 zesde op het WK in Blackpool geworden.

Naast het lesgeven, wat ik met veel plezier en passie doe, ben ik ook aan het focussen op het commerciële werkveld als danseres. Ik heb inmiddels o.a. bij Introdans een project mogen doen, gedanst in dinnershow producties & bij het Leger des Heils Gala en de AMMA Awards bij Talpa mogen dansen.

Tijdens mijn lessen vind ik het belangrijk om mijn passie over te brengen aan de leerlingen en een veilige plek te creëren tussen de leerlingen, net als tussen leerling en docent. Dit zodat iedereen op zijn/haar eigen tempo kan groeien en plezier kan hebben in het dansen.

Ik geef op maandag de streetdance lessen en op dinsdag kun je mij vinden tijdens de Urban female lessen.

Ben je net zo enthousiast als ik en heb je zin om een keertje een proefles mee te doen? Voel je dan van harte welkom en hopelijk tot snel

Liefs, Milou

Mijn danslessen

Maandag16.00 - 17.00 uurSTREETDANCE 7+
Maandag17.00 - 18.00 uur STREETDANCE 10+
Maandag18.00 - 19.00 uur STREETDANCE 12+
Dinsdag19.30 - 20.30 uur URBAN FEMALE 15+
Dinsdag20.30 - 21.30 uurURBAN FEMALE Young Adults
Deel deze pagina: