Lonneke van Weerdenburg

Hoi, mijn naam is Lonneke van Weerdenburg en ik ben 31 jaar oud. Ik woon in Apeldoorn en geef al vanaf het allereerste begin met veel plezier les bij MDC.

Van jongs af aan dans ik al, op mijn zesde startte ik met klassiek ballet en van hieruit ging ik mij meer richten op jazzdance. Eenmaal in de selectiegroep van jazzdance begon ik dansen meer serieus te nemen na de middelbare school startte ik met een MBO studie aan de Dansacademie Lucia Marthas te Groningen. Hier ben ik allround opgeleid waarbij mijn voorkeursstijlen jazzdance en moderne dans zijn. In 2014 ben ik afgestudeerd aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts op het MBO.

Na de dansopleiding ben ik gaan studeren aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, hier heb ik in 2020 mijn diploma behaald als Psychomotorisch therapeut. Momenteel ben ik werkzaam als psychomotorisch therapeut voor kinderen en jongeren. Naast het lesgeven, volg ik zelf ook nog steeds popshowdanslessen.

Tijdens mijn danslessen (PopShowDance 10+, PopShowDance 12+ en Modern Jazzdance voor Volwassenen) vind ik het heel belangrijk dat plezier voorop staat.

Door plezier krijg je energie en ben je in staat om meer te willen leren en het maximale uit jezelf te willen halen tijdens de les. Iedere leerling ontwikkelt zich op zijn of haar manier. Daarnaast is het belangrijk dat iedereen voldoende aandacht krijgt tijdens mijn lessen om zich te kunnen ontwikkelen. Door mijn eigen energie en passie voor dans naar anderen over te brengen, hoop ik hiermee anderen nog meer te enthousiasmeren voor dans.

In het nieuwe seizoen ga ik starten met een dansles waarbij ik mijn liefde voor dans en het werk wat ik doe, perfect kan combineren: namelijk de DanceXtra. Deze dansles is speciaal ontwikkeld voor kinderen met ADHD en/of stoornissen in het Autistisch Spectrum of een andere beperking. Kinderen die moeite hebben om de reguliere les te volgen, behoefte hebben aan structuur en duidelijkheid, zijn van harte welkom in deze nieuwe les!

Heb jij zin om een keer bij een van mijn lessen te komen dansen?

Ik hoop je graag een keer te zien in onze dansstudio! Tot dan!

Liefs, Lonneke

Mijn danslessen

Woensdag18.00 – 18.45 uurDANCEXTRA 8/14 JAAR
Woensdag19.00 - 20.00 uurPOPSHOWDANCE (12+ JAAR)
Woensdag20.00 - 21.15 uurMODERN JAZZDANCE 18+
Deel deze pagina: