Streetdance 15+

Leeftijdscategorie: 15 tot 25 jaar.

Je hebt vast al wel eens op het schoolplein, met je vrienden, een dans gemaakt?! En vind je de videoclips van tegenwoordig ook zo gaaf? Dan ben jij een echte danser!! En hoe leuk is het dat je dat in een leuke groep met leeftijdsgenoten elke week kan doen!? Kom daarom gezellig naar onze Streetdance-les voor tieners!

We starten de les altijd met een warming-up, even de spieren losmaken. We rekken en strekken en met de basis moves van streetdance maken we een korte dans.

Streetdance is een fijne dansvorm waarbij we stoere choreografieën maken op toffe muziek! We gaan daarom na de warming-up meteen aan de slag met onze dans. Vaak kiezen we samen een tof nummer waar we op willen dansen, je hebt dus nog inspraak ook! Hoe leuk is dat?

Vaak werken we aan twee dansen tegelijk, dat is heel leuk voor de afwisseling en daarom is geen één les saai of hetzelfde! Ook staat de muziek altijd aan en zijn we constant in beweging. Tijdens de lessen experimenteren we met verschillende streetdance-stijlen en daarom is geen enkele dans hetzelfde. We gaan van het hippe videoclip-dansen naar stoere hiphop, naar wat losser (schudden met die heupen), naar strakke dansen! Kortom voor ieder wat wils.

De streetdance lessen worden gegeven door Eline. Zij is al 17 jaar streetdance-docent in Vaassen en staat dus al heel wat jaren in een dansstudio! Ze is begonnen als klein meisje met jazzdance, maar kwam er gaande weg achter dat streetdance meer haar ding is. De lessen van Eline zitten vol met lol en een goed groepsgevoel staat bij haar hoog in het vaandel. Ook dansen is een teamsport, eentje waarin wij samen – als team – een super toffe dans neerzetten!

Heb je zin gekregen om met een leuke groep meiden/jongens een dans te maken? Dan ben je van harte welkom in deze Streetdance-lessen voor tieners!

Deel deze pagina: