2024: Dans je fit bij MDC

Vanaf half januari starten wij met 2 nieuwe lessen, vol trots presenteren wij “Body in Motion” op de maandagochtend van 10.00 tot 11.00 uur & Dance, Yoga & Balance! op de zaterdagochtend van 09.00 tot 10.00 uur.

Een mooie aanvulling op ons huidige lesaanbod.

Iedereen is van harte welkom voor 2 geheel vrijblijvende proeflessen bij MDC.
Aanmelden voor een proefles kan heel eenvoudig (en je bent verzekerd van een plekje) , door ons een mail te sturen; proefles@dansgroepmdc.nl. Geef hierin aan in welke dansles(sen) je interesse hebt en wanneer je graag een keer zou willen langs komen.
Wij streven ernaar om binnen 24 uur je bericht te beantwoorden.

WACHTLIJST

Momenteel hebben wij voor een aantal lessen een wachtlijst (met name de lessen voor de jeugd). Om teleurstelling te voorkomen, is het bij deze (volle) lessen niet mogelijk om een proefles te volgen. De ervaring leert dat kinderen teleurgesteld zijn na een proefles, omdat de groep vol is.

Daarom adviseren wij om geheel vrijblijvend, uw zoon of dochter, op de wachtlijst te laten zetten. Wanneer er dan een plekje vrijkomt, nemen wij contact met jullie op en kunnen de proeflessen alsnog gevolgd worden. Mocht uw kind dan enthousiast, dan is er ook meteen een plekje voor hem of haar.

Heb je nog vragen, aarzel niet en neem contact met ons op.

Tot binnenkort in onze dansstudio!

Deel deze pagina: