Streetdance 25+

Leeftijdscategorie: vanaf 25 jaar.

Yes! Streetdance voor volwassenen! Want als je dacht dat streetdance alleen is voor kids of tieners, dan heb je het mis! Streetdance is voor iedereen. Kom daarom gezellig naar onze Streetdance-les voor volwassenen!

We starten de les altijd met een warming-up, even de spieren losmaken. We rekken en strekken en met de basis moves van streetdance maken we een korte dans.

Onze streetdance-lessen voor volwassenen staan in het teken van gave choreografieën op toffe muziek! We gaan daarom na de warming-up meteen aan de slag met onze dans. Vaak kiezen we samen een tof nummer waar we op willen dansen, je hebt dus nog inspraak ook! Hoe leuk is dat?

Vaak werken we aan twee dansen tegelijk, dat is leuk voor de afwisseling en daarom is geen één les hetzelfde! Ook staat de muziek altijd aan en zijn we constant in beweging. Tijdens onze lessen experimenteren we met verschillende streetdance-stijlen en daarom is geen enkele dans hetzelfde en zetten we elke keer een dans neer waar iedereen heel enthousiast over is.

De streetdance lessen worden gegeven door Eline. Zij is al 17 jaar streetdance-docent in Vaassen en staat dus al heel wat jaren in een dansstudio! Ze is begonnen als klein meisje met jazzdance, maar kwam er gaande weg achter dat streetdance meer haar ding is. De lessen van Eline zitten vol met lol en een goed groepsgevoel staat bij haar hoog in het vaandel. Ook dansen is een teamsport, eentje waarin wij samen – als team – een super toffe dans neerzetten!

Tijdens de vorige edities van het MDE – onze eigen MDC dansshow – heeft deze streetdancegroep volwassenen elke keer verrast en was het publiek dol enthousiast over wat er werd neergezet! Wil jij daar ook deel van uitmaken? Dat kan! Kom een keer meedoen tijdens deze leuke les!

Je bent van harte welkom!

Deel deze pagina: