Body In Motion NIEUW!

Body In Motion

Deze les is een actieve full body workout, gebaseerd op vloeiende stretches en krachttraining voor het hele lichaam. Het is niet alleen goed voor je flexibiliteit maar ook voor je mobiliteit.

In het dagelijks leven gebruiken we onze spieren en gewrichten voor onze alledaagse dingen bijvoorbeeld iets van de grond pakken, traplopen, of het opmaken van je bed. Onbewust gebruik je bij het laatste voorbeeld veel spieren in je armen, schouders, rug en benen.

Bij Body in Motion werk je zonder gewichten, je werkt met je lichaam.

De nadruk ligt op het maximale bewegingsbereik van een spier of gewricht. Een les bestaat uit een combinatie van krachttraining en vloeiende bewegingen die je spieren verlengen en versterken. Het is een dynamische manier van rekken in beweging, wat betekent dat je flexibiliteit ontwikkelt op de manier waarop je lichaam dat nodig heeft in het dagelijks leven. In 60 minuten heb je een full body workout achter de rug en werk je aan een betere lichaamshouding. Dit alles met passende muziek.

Met Body in Motion (het lichaam in beweging) zorg je ervoor dat je spieren en gewrichten sterker en soepeler worden. Een les is voor iedereen, jong, oud, man, vrouw. Ritmegevoel heb je niet nodig en het gaat niet om het perfect uitvoeren van een beweging. Wat belangrijk is is fijn bewegen, het sterker maken van je spieren en om soepel te blijven in je gewrichten.

Ben je benieuwd of Body in Motion wat voor jou is, kom dan gezellig een proefles. Je bent van harte welkom!

Liefs, Cissy

 

Deel deze pagina: