Cursussen & Workshops

Cursussen voor de Allerkleinsten

Meerdere keren per jaar bieden wij danscursussen aan voor de allerkleinsten.

OuderKindDans

Samen met je kind de dans ontdekken en beleven. Er is aandacht voor de fysieke mogelijkheden en de muzikaliteit van de peuter. We laten de verbeelding spreken en prikkelen de fantasie en creativiteit. Deze cursus is een actieve cursus voor zowel kind als ouder en is bestemd voor peuters vanaf 1,5 t/m 3 jaar.  In totaal geven wij 6 danslessen per cursus, de lesduur bedraagt 45 minuten.

Peuterdans

Voor peuters die al genoeg lef hebben om zelfstandig met een dansles mee te doen, is peuterdans een goede keuze. Met gebruikmaking van veel fantasie en verbeelding ontdekken de peuters hun eigen lijf en ledematen. Elke dansles is een groot dansavontuur. Deze cursus is bestemd voor peuters vanaf 2,5 t/m 4 jaar en duurt in totaal 6 danslessen, met een lesduur van 45 minuten. Momenteel bieden wij geen cursus aan voor de Peuters, maar hebben wij sinds mei 2021 een vaste les op de woensdagmiddag van 15.15 - 16.00 uur in onze dansstudio.

De cursus wordt altijd gegeven in een thema vorm, hiervoor maken wij gebruik van o.a. de seizoenen. Op de woensdagochtend en/of de vrijdagochtend worden de lessen gegeven. Dit is afhankelijk van het aantal inschrijvingen op de cursus, er zijn minimaal 7 inschrijvingen nodig om een cursus te laten starten. De kosten voor deelname aan onze cursus bedragen: € 40,00.

Het maximale aantal deelnemers voor de cursus OuderKindDans bedraagt 10 kinderen en 10 ouders (of opa of oma). Voor de cursus geldt VOL = VOL.

Nieuwe cursusdata OUDERKINDDANS najaar 2023:

Zaterdag:      23 en 30 september, 7, en 28 oktober, 4 en 11 november 2023 (= VOL!)

                         van 09.30 - 10.15 uur

 Vanwege een volle cursus, bieden wij er nog een aan. Deze zal bij voldoende aanmeldingen starten:

EXTRA          van 10.30 - 11.15 uur

Locatie: Dansstudio MDC - Deventerstraat 4 - Vaassen.

*****

Inschrijven kan heel eenvoudig middels een mail naar cursus@dansgroepmdc.nl. Graag ontvangen wij je voorkeur voor de lesdag, de naam en geboortedatum van je zoon of dochter en daarnaast je mobiele nummer voor het toevoegen aan de groepsapp (is niet verplicht). Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail, vlak voor de start van de cursus hoor je of er voldoende aanmeldingen zijn binnen gekomen. Is dit eerder bekend, dan hoor je dit uiteraard eerder, je ontvangt dan een definitieve bevestiging met het verzoek om de cursus vooraf te voldoen. Na betaling van de cursus is je aanmelding definitief bij ons.

Heb je nog vragen, stel ze gerust!

Workshops

Wij bieden de mogelijkheid aan om op uw locatie een dansworkshop te komen geven. Vorm en duur is bespreekbaar, afhankelijk van uw wensen en doelgroep. In overleg met elkaar bespreken wij graag de mogelijkheden. Voor meer informatie neem contact op met Nienke Dijkstra via nienke@dansgroepmdc.nl of 06-50234976 (op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag graag na 15.30 uur).

Deel deze pagina: