Cursussen & Workshops

Cursussen voor de Allerkleinsten

Meerdere keren per jaar bieden wij danscursussen aan voor de allerkleinsten.

OuderKindDans

Samen met je kind de dans ontdekken en beleven. Er is aandacht voor de fysieke mogelijkheden en de muzikaliteit van de peuter. We laten de verbeelding spreken en prikkelen de fantasie en creativiteit. Deze cursus is een actieve cursus voor zowel kind als ouder en is bestemd voor peuters vanaf 1,5 t/m 3 jaar.  In totaal geven wij 6 danslessen per cursus, de lesduur bedraagt 45 minuten.

Peuterdans

Sinds mei 2021 zijn wij gestopt met de cursussen voor peuters en bieden wij een vaste les op de woensdagmiddag:

Minidance (vanaf 2,5 jaar t/m 4 jaar): 14.30 tot 15.10 uur.

Kidsdance 5+: 15.10 tot 16.00 uur.

Kom vrijblijvend langs bij een van bovenstaande lessen.

De cursus OuderKindDans wordt altijd gegeven in een thema vorm, hiervoor maken wij gebruik van o.a. de seizoenen. Momenteel geven wij de cursus op de zaterdag, er zijn minimaal 7 inschrijvingen nodig om een cursus te laten starten. De kosten voor deelname aan onze cursus bedragen: € 40,00.

Het maximale aantal deelnemers voor de cursus OuderKindDans bedraagt 10 kinderen en 10 ouders (of opa of oma). Voor de cursus geldt VOL = VOL.

OUDERKINDDANS najaar 2024:

Zodra de nieuwe data bekend zijn, worden ze hier gepubliceerd. Nog even geduld a.u.b.

 Locatie: Dansstudio MDC - Deventerstraat 4 - Vaassen.

*****

Inschrijven kan heel eenvoudig middels een mail naar cursus@dansgroepmdc.nl. Graag ontvangen wij de naam en geboortedatum van je zoon of dochter, daarnaast ook je mobiele nummer voor het toevoegen aan de groepsapp (is niet verplicht). Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail, vlak voor de start van de cursus hoor je of er voldoende aanmeldingen zijn binnen gekomen. Is dit eerder bekend, dan hoor je dit uiteraard eerder, je ontvangt dan een definitieve bevestiging in de mail met het verzoek om de cursus vooraf te voldoen. Na betaling van de cursus is je aanmelding definitief bij ons.

Heb je nog vragen, stel ze gerust!

Workshops

Wij bieden de mogelijkheid aan om op uw locatie een dansworkshop te komen geven. Vorm en duur is bespreekbaar, afhankelijk van uw wensen en doelgroep. In overleg met elkaar bespreken wij graag de mogelijkheden. Voor meer informatie neem contact op met Nienke Dijkstra via nienke@dansgroepmdc.nl of 06-50234976 (op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag graag na 15.30 uur).

Deel deze pagina: