DanceXperience 12+ (selectiegroep)

DanceXperience 12+ "La Vie"

Leeftijdscategorie: 12-16 jaar       Locatie: MDC Dansstudio        Lesdagen: Dinsdag 17.30 - 18.30 uur & Vrijdag 17.00 - 18.00 uur.

Vind jij het leuk om meerdere dansstijlen te krijgen, net even een stapje hoger te gaan en te shinen op de dansvloer? Dan is dit je kans om auditie te doen!

Wat houdt deze dansles nou precies in?

In deze les ga je je meer verdiepen in dans. Dit betekent dat je o.a. gaat werken aan uitstraling, conditie, techniek en meerdere dansstijlen. Het wordt een dansgroep waarbij aanwezigheid en inzet een pre is. Je doet het immers samen met elkaar en hoe fijn zou het zijn om een choreografie, op en top, te laten zien tijdens het MDC Dance Event.

Voor de selectiegroep doe je auditie. Een auditie is eigenlijk een gewone dansles waarin je laat zien dat je dansen leuk vindt, wat je allemaal kan én dat je meer wilt leren.

Tijdens deze auditie zullen er een aantal docenten van MDC aanwezig zijn om iedereen te beoordelen. Daarna is het even afwachten… vinden wij dat jij in deze toffe groep past, dan krijg je daar later persoonlijk bericht over.

Voor de auditie is danservaring een pre. De eerst volgende datum voor een nieuwe auditieronde zal in het sportjaar 2022-2023 gaan plaatsvinden. Hou onze site of Social media in de gaten voor de nieuwste datum!

Voor de auditie is danservaring een pre. Hou onze site of Social media in de gaten voor de nieuwste datum!

De nieuwe datum is bekend!

Onze 5e auditeronde zal in onze dansstudio gaan plaatsvinden op maandagavond 3 juli 2023 van 18.30 tot 19.45 uur.

Zie jij jezelf ook dansen in een van onze DanceXperience selectiegroepen? Meld je dan straks aan via deze link: Inschrijfformulier Auditiedag DanceXperience 03072023 en mail je inschrijfformulier naar DanceXperience@dansgroepmdc.nl. Dan ben jij er straks zeker bij!

Liefs, Demi

Deel deze pagina: