Streetdance 7+

Leeftijdscategorie: 7, 8 en 9 jaar.

Hou jij superveel van dansen en sta je in de kamer altijd alle videoclips na te doen? Dan is streetdance zeker iets voor jou!

Tijdens de streetdance lessen leren we de tofste moves van het moment en krijg je gemakkelijk alle moves onder de knie. In de lessen staat plezier en nieuwe dingen leren centraal. Bij streetdance horen de benodigde basics die wij vaak al in de opwarming oefenen en daar komen steeds meer nieuwe streetdance moves bij.

Streetdance is een combinatie van stoere moves op lekker hippe muziek. Zo is elke dans die je aanleert weer anders en komen de basispassen altijd terug. Zo blijft er genoeg te leren, maar kun je ook genieten van de moves doet die je al supergoed kan. Conditie en kracht zijn daarnaast belangrijk in een dans, daarom besteden we in de opwarming hier aandacht aan, én, niet te vergeten, werken we aan een stukje lenigheid.

Tussen al het harde werken door, is er ook tijd voor leuke oefeningen die geheel in het teken staan van dans. De streetdance les komt tot stand samen met de kinderen. Er wordt goed gekeken naar wat de kinderen willen, welke muziek ze leuk vinden of welke pasjes ze graag willen leren.

Geen enkele les is hetzelfde, maar herhaling is zeer belangrijk om beter te worden en je talent te ontwikkelen. Deze les is voor iedereen toegankelijk en hier komen meerdere niveaus samen.

De streetdance lessen worden gegeven door Nienke van Mourik.

Graag tot gauw in onze dansstudio!

Deel deze pagina: