Lonneke van Weerdenburg

Hoi,

Mijn naam is Lonneke van Weerdenburg, woonachtig in Apeldoorn en met veel plezier ben ik onderdeel van team MDC.

Van jongs af aan dans ik al, ik startte met klassiek ballet en van hieruit ging ik mij meer richten op jazzdance. Na de middelbare school heb ik de MBO studie Lucia Marthas  institute of performing arts in Groningen afgerond.

Daarna ben ik verder gaan studeren voor de opleiding psychomotorische therapie. Momenteel ben ik werkzaam als psychomotorisch therapeut voor kinderen en jongeren.

Tijdens het aanbieden van mijn danslessen vind ik het heel belangrijk dat plezier voorop staat. Dat doe ik door mijn enthousiasme, energie en passie voor dansen naar anderen over te brengen. Van plezier krijg je energie en ben je in staat om meer te willen leren en het maximale uit jezelf te willen halen tijdens de les.

Tevens bied ik de Dancextra les aan. In deze les kan ik mijn passie voor dansen en mijn kennis en vaardigheden als psychomotorisch therapeut combineren  waardoor de leerling extra aandacht kan krijgen en de mogelijkheid kan krijgen om te dansen.

Heb jij zin om een keer bij een van mijn lessen te komen dansen? Ik hoop je graag een keer te zien in onze dansstudio! Tot dan!

Liefs, Lonneke

Mijn danslessen

Woensdag18.00 – 18.45 uurDANCEXTRA 8/14 JAAR
Woensdag19.00 - 20.00 uurPOPSHOWDANCE (12+ JAAR)
Woensdag20.00 - 21.15 uurMODERN JAZZDANCE 18+
Deel deze pagina: