NIEUWE CURSUSDATA voor Peuterdans & OuderKindDans

Terug van weggeweest… onze cursusses voor de allerkleinsten. Door de Corona-tijd heeft het helaas even geduurd, maar vanaf september gaan we weer starten. Mariska zal de volgende cursussen gaan geven:

OuderKindDans – vrijdagochtend 10.15-11.00 uur.

Cursusdata: 11,  18, 25 sept., 2, 9, 16 okt. 2020

Samen met je kind de dans ontdekken en beleven. Er is aandacht voor de fysieke mogelijkheden en de muzikaliteit van de peuter. We laten de verbeelding spreken en prikkelen de fantasie en creativiteit. Deze cursus is een actieve cursus voor zowel kind als ouder. Deze cursus is bestemd voor peuters vanaf 1,5 t/m 3 jaar en duurt in totaal: 6 danslessen.

Peuterdans – vrijdagochtend 11.15-12.00 uur.

Cursusdata: 11,  18, 25 sept., 2, 9, 16 okt. 2020

Voor die peuters die al genoeg lef hebben om zelfstandig met een dansles mee te doen is peuterdans een goede keuze. Met gebruikmaking van veel fantasie en verbeelding ontdekken de peuters hun eigen lijf en ledematen en de muziek en zijn ritme. Elke dansles is een groot dansavontuur. Deze cursus is bestemd voor peuters vanaf 2,5 t/m 4 jaar en duurt in totaal: 6 danslessen.

De kosten voor deelname bedraagt: € 32,50 voor de gehele cursus. er zijn minimaal 7 inschrijvingen nodig om te cursus te laten starten.

Inschrijven kan heel eenvoudig door een mail te sturen naar: cursus@dansgroepmdc.nl. Graag onder vermelding van uw naam en de naam en leeftijd van uw zoon of dochter. Vermelding van uw mobiele nummer is wenselijk voor het toevoegen aan de app van de cursus.

Heeft u nog vragen, dan mag u ons altijd mailen, hopelijk tot snel.

Deel deze pagina: