Nieuw gezicht & een nieuwe les!

POWER DANCE voor Volwassenen!
Hieronder stelt onze Marije zich aan jullie voor:
Hoi, mijn naam is Marije Huntink, 43 jaar en ik heb reeds 13 jaar ervaring in het geven van (dans)groepslessen bij een sportschool.
Ik ken MDC sinds mijn jongste dochter danst in 1 van de streetdance groepen op de maandag.
Vorig jaar mocht ik al een paar keer invallen voor Fitdance en dat beviel erg goed! Zo goed dat ik mijn eigen lesuur bij MDC ga starten.
Ik ga de Power Dance lessen op donderdagochtend om 09.30 uur verzorgen en heb hier heel veel zin in!
Geef je daarom nu op voor de beide proeflessen op 17 en februari 2022 en zie ik je dan in onze dansstudio?!
Stuur eenvoudig een email naar proefles@dansgroepmdc.nl, met daarin je naam en telefoonnummer. Hou even je SPAM-box in de gaten, want helaas horen wij wel eens dat onze mail in de SPAM-terecht komt. Binnen 24 uur krijg je een reactie van ons.
Graag tot binnenkort in onze dansstudio!!
Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en de tekst '(BEIDE) NIEUW BIJ MDC: Ûowe Dance o.l.v. Marije Huntink PowerDance is een groepsles waarbij je enorm hebt, terwijl je calorieen aan het verbranden bent. plezier Tijdens deze les dans e op jouw niveau in eenvoudige moves van de ene dansstij naar de andere: L”in, Hip Hop, Streetdance House.. en meer. Power Dance fun en afwisselend en deelnemers hebben géén danservaring nodig. donderdag 17 en 24 februari 2022 :09.30- 10.30 uur :vanaf jaar :MDC Dansstudio Vaassen Start Lestijd Leeftijd Locatie Kijk voor meer informatie op onze website: www.dansgroepimdc.nl Inschrijven kan eenvoudig viaproefles@dansgroepmye.inl Geefesnl Jij bent er toch ook bij??!!'
Deel deze pagina: