De MDE zet de Wieken 2x op zijn kop!

VAASSEN – Afgelopen zaterdag 2 juli was het een groot feest in de Wieken. MDC Vaassen presenteerde hun MDC Dance Event (MDE) in 2 verschillende shows, die beiden op de dag zelf waren uitverkocht. Hierbij een verslag van dit spetterende dansfestijn. (Foto: eigen foto)

Na jaren van voorbereiding was het afgelopen zaterdag eindelijk zover, bijna alle dansgroepen van MDC Vaassen stonden op het podium om hun choreografie te presenteren aan het publiek wat in grote getalen aanwezig was.

Zaterdag werden de laatste kaarten verkocht en dat resulteerde in 2x een uitverkochte zaal, gevuld met familie, vrienden en veel dansliefhebbers. Vaassen Actief was aanwezig om verslag te doen van de dansshow en de vaste fotografen van MDC waren aanwezig om alles vast te leggen op beeld voor MDC en al haar leden. Net als voorgaande jaren verzorgde Cavente het Geluid en Licht, wat zorgde voor prachtige lichteffecten om de dansers goed in de spotlight te zetten!

Voor de show was er een speciaal woordje van dank voor de sponsoren, allemaal lokale ondernemers uit Vaassen en omgeving, die de MDE mede mogelijk hebben gemaakt. De show werd georganiseerd door het team van MDC, bestaande uit de oprichters en choreografen van MDC. Versterkt door een team van vrijwilligers (leden of ouders van leden) die de gehele dag hebben geholpen zodat alles op rolletjes liep, wat resulteerde in 2 méér dan geslaagde shows.

Net als voorgaande jaren spatte de energie ervan af en gaven alle dansers meer dan 100%, wat resulteerde in een groot dansfeest. De dansdocenten hadden weer prachtige choreografieën gemaakt en dat zag je terug op het podium. Van uptempo-nummers, naar ballads, verschillende dansstijlen kwamen er voorbij; van Streetdance naar Urban Female, PopShow, ModernJazz, Kidsdance en ook moderne dans, het niveau was hoog en het aanbod gevarieerd. Plezier en kwaliteit staat hoog in het vaandel bij MDC en dat zag je terug op het podium.

Zowel het publiek als de dansers gingen met een grote glimlach voldaan naar huis. Op naar de MDE voor volgend jaar, want een vierde editie van de MDE die kan niet uitblijven. De dansers van MDC hebben dit dansseizoen afgesloten met de MDE en na de zomervakantie starten zij met een nieuwe seizoen, met nieuwe choreo’s voor de MDE op 10 juni 2023.

Ben je nieuwsgierig geworden naar MDC? Kijk dan op de website www.dansgroepmdc.nl, hier vind je alle informatie over de dansschool in Vaassen e.o. Kom geheel vrijblijvend langs voor een proefles en wie weet sta jij volgende jaar ook op de MDE.

Deel deze pagina: