Dans je fit bij MDC met de Fitdance

Juist in deze gekke tijd starten wij met een supertoffe nieuwe dansles!!

Fitdance Volwassenen (Leeftijdscategorie: vanaf 18 jaar)

Wat is Fitdance? De naam zegt het al; dansen om fit te worden, een combinatie van verschillende dansstijlen en fitness in een! Een wekelijkse les waarbij we al dansend werken aan onze conditie. In combinatie met interval oefeningen, werken we ook aan kracht en uithoudingsvermogen.
Tijdens de les komen diverse dansstijlen aan bod zoals Latin, Streetdance tot aan Modern.

Het dansgedeelte wordt gegeven middels een “watch and learn” methode. We gaan dus geen volledige dansen en ingewikkelde choreografieën aanleren, maar al “volgend “ dans je na een paar weken zo de dansen mee. Doordat we geen aanleerfase hebben en er continue wordt gedanst, wordt er meteen aan de conditie gewerkt. Daarna volgen de interval oefeningen waarbij de focus ligt op krachtoefeningen voor de buik, billen, benen en de armen.

‘Back In shape’ zonder te zeulen met gewichten of uren op de crosstrainer te staan. Dit kan met de Fitdance les bij MDC. Gezellig een uurtje swingen in groepsverband en ondertussen calorieën verbranden op de maandagavond. Kortom, de ultieme Dance Workout in & van Vaassen.

Kom gezellig een lesje Fitdance meedoen. Ik zie je graag binnenkort op onze tijdelijke buitensportlocatie en dans je fit bij MDC.

Liefs, Jòia

Deel deze pagina: