Corona-maatregelen per 6 november 2021

Met ingang van zaterdag 6 november worden de maatregelen noodgedwongen weer verscherpt.

De belangrijkste wijzigingen voor MDC zetten wij hieronder op een rijtje:

Kinderen tot 18 jaar hoeven, voor toegang tot onze sportlocaties, geen coronatoegangsbewijs te tonen.

Volwassenen dienen, voor toegang tot onze sportlocaties, wel een coronatoegangsbewijs te tonen. Voor aanvang van de dansles zal daarom eerst je code moeten worden gescand, alvorens toegang te verkrijgen. De toegangscontrole wordt gedaan door de dansdocent. Het zou fijn zijn als jullie alles (Code + ID-bewijs) bij de hand hebben bij de ingang, zodat het scannen zo min mogelijk tijd kost en er daarna meteen gedanst kan worden.

Voor nieuwe MDC-leden (deze regel is bekend bij de meeste ouders).
Wij willen de ouders die hun kinderen komen brengen en halen, vriendelijk doch dringend verzoeken om niet mee naar binnen te gaan. De dansdocent haalt de kinderen bij de deur op en brengt deze aan het einde van de les weer bij de deur.

Wil je langskomen voor een proefles? Dat kan nog steeds, op vertoon van je coronatoegangsbewijs. Dit geldt alleen voor volwassenen vanaf 18 jaar, dit geldt niet voor kinderen. Aanmelden is gezien de maatregelen zeer gewenst, je kunt eenvoudig een mail sturen met daarin je naam, leeftijd en aan welke les je graag wil meedoen naar proefles@dansgroepmdc.nl.

Het spreekt voor zich dat wij als vereniging niet blij zijn met de aangescherpte maatregelen, echter respecteren wij ze en nemen ze in acht. Wij hopen op jullie begrip en rekenen op jullie medewerking.

Liefs,
Team MDC

Deel deze pagina: