Jóia de Campos Neto

Hi, ik ben Jóia, 27 jaar en woon nu ruim 2 jaar in Vaassen. Met veel plezier geef ik iedere dinsdag danslessen bij MDC.

Op mijn vierde ben ik begonnen met streetdance lessen in Amsterdam. Na een aantal jaar werd ik onderdeel van het Demoteam Xtreme waarmee wij naast optredens veel prijzen wonnen en zelfs de titel Nederlands kampioen Streetdance in 2005 (leeftijdscategorie 8 t/m 15 jaar). Tijdens mijn middelbare schoolperiode bleef ik fanatiek doortrainen en ging voor het eerst naar het buitenland, voor het “Wereld Kinder Festival”. Na de middelbare school deed ik auditie bij de Dansacademie Lucia Marthas in Amsterdam (Nu bekend als: Lucia Marthas Institute of Performing Arts) en werd aangenomen.

In deze vier jaar werd ik opgeleid tot allround danseres en dansdocent. Tijdens mijn opleiding heb ik veel mogelijkheden gehad om bijzondere ervaringen op te doen samen met Lucia Marthas. Zoals het assisteren bij opnames en activiteiten van Kinderen voor Kinderen. Assisteren bij de vooropleiding en zelfs lesgegeven bij de dansacademie. Hier heb ik mijn passie voor lesgeven ontwikkeld en wist ik zeker dat ik naast zelf op het podium staan, ook voor de klas wil staan, in de dansstudio weliswaar.

In mijn laatste jaar liep ik stage bij een illusieshow in Bobbejaanland. Sindsdien ben ik verkocht aan de wereld van illusies en doe ik zo nu en dan shows in het buitenland. Daarnaast ben ik ook werkzaam als freelance dansers en heb ik shows gedaan als: X Factor, Idols de videoclips, Nike, The Angels Inc, Circus Gerschtanowitz, Toppers in Concert en nog veel meer.

Na de dansopleiding ben ik gaan studeren in Utrecht aan de Hogeschool van Utrecht en heb daar mijn HBO-AD-diploma gehaald als Event- en communicatiemanager. Sindsdien heb ik vele mooie shows en projecten mogen doen, waaronder onze eigen MDE!

Inmiddels geef ik al 11 jaar danslessen aan diverse leeftijdsgroepen, dat doe ik met heel veel plezier. In 2018 heb ik Amsterdam achter mij gelaten en heeft de liefde ervoor gezorgd dat ik in Vaassen ben beland. In datzelfde jaar ben ik bij MDC begonnen met Streetdance voor de leeftijdscategorie 7+ en 10+. In mijn danslessen staat plezier en leren centraal. Elk kind is anders en ondanks dat we in groepsverband dansen wil ik iedereen de nodige aandacht geven. Op muziek van nu en soms van toen leren we de leukste streetdance moves.

In mei van het jaar 2020, tijdens de Corona-periode, zijn wij gestart met mijn allernieuwste dansles; Fitdance. Het concept voor de Fitdance heb ik uitgedacht en uitgewerkt, hier ben ik heel trots op. De naam zegt het al dansen om fit te worden, een combinatie van verschillende dansstijlen en fitness in een. Een wekelijkse les waarbij we al dansend werken aan onze conditie, kortom, fit worden & back in shape!

Ik zie jullie graag op de dinsdag!!

Liefs, Jòia

Mijn Danslessen

Dinsdag19.30 - 20.30 uurFITDANCE VOLWASSENEN
Dinsdag20.30 - 21.30 uurURBAN FEMALE 16-25 JAAR
Deel deze pagina: